Partner 6

NDS adviseert bedrijven, werknemers en gespecialiseerde aannemers binnen de bouw- en infrasector op het gebied van onderwijs en carrière en werkt nauw samen met aandeelhouders en beroepsonderwijs instituten om de wensen van de markt te kunnen waarmaken.

Met het oog op voldoende potentieel van toekomstige professionals te genereren en om goed onderwijs te bevorderen voor de sector is NDS een aanbieder van informatie en middelen voor professionele oriëntatie, zodat de organisaties zich kunnen richten op de potentiele instroom. Dit zal de vaardigheden en kennis binnen de bedrijven verder ontwikkelen. Daarnaast stopt NDS veel energie in strategieën voor de verdere ontwikkeling van de medewerkers in de bouw en infrastructuur.

NDS en partners erkennen dat werknemers uit de EU-lidstaten in toenemende mate een essentieel onderdeel van de EU-gemeenschap en de plaatselijke beroepsbevolking vormen. De instroom van migranten in de EU-gemeenschap geeft werkgevers de kans om vacatures in te vullen, met name in de bouw, dienstverlening en industrie. Hoewel veel nieuwe EU-lidstaten werknemers hebben geassimileerd in het arbeidsproces, zijn andere meer uitgedaagd om culturele en taalbarrières die er bestaan ​​te overwinnen.

NDS is van mening dat het in het belang van werkgevers is de culture verschillen te begrijpen en culturele en taalproblemen proberen te voorkomen. Zo kunnen meer migranten aan werk geholpen worden. Er kan proactief geholpen worden door het volgende te doen:  Verminder kostbare, arbeids ongevallen veroorzaakt door de werknemers die de veiligheidsvoorschriften niet volledig begrijpen of fouten in operationele procedures te wijten aan het gebrek aan vakmanschap en begeleiding. Verhoog de productiviteit van deze werknemers. 

Access e-learning platform

English

TOOLBOX (UK)

Accès plate-forme de e-learning

Français

BOITE À OUTILS (FR)

Toegang tot e-learning platform

Nederlands

TOOLBOX (NL)

Acceso plataforma de e-learning

Espana

TOOLBOX (ES)

Zugang zur E-Learning Plattform

Deutsch

TOOLBOX (DE)

Druckversion Druckversion | Sitemap Diese Seite weiterempfehlen Diese Seite weiterempfehlen
© Berufsförderungswerk der Bauindustrie NRW gGmbH

Erstellt mit 1&1 IONOS MyWebsite.