Partner 4

Leno Consulting is een organisatie met privé-opleidingen voor volwassenen, gespecialiseerd in het afstandsonderwijs. Zij verzorgen opleidingen voor werkzoekenden en werknemers over verschillende onderwerpen, zoals:

- Duurzame ontwikkeling;
- IT;
- Human Resources;
- Leermiddelen voor afstandsonderwijs.

Elk jaar organiseren zij een aantal opleidingen voor de bouwsector en trainen ze ongeveer 100 mensen per jaar op het gebied van ecologisch bouwen, zonne-energie technologieën en CAD-software. Ook trainen ze regelmatig mensen uit verschillende EU-landen in het Frans als vreemde taal. In hun regio werken ze nauw samen met scholen en opleidingsinstituten die gespecialiseerd zijn in de bouwsector en ontwikkelden zij een belangrijk netwerk van professionals (architecten, bouwbedrijven en technische adviesbureaus).

Tijdens dit project zal deze organisatie belast zijn met de uitvoering van een e-learning platform dat voldoet aan de vereisten, de specifieke kenmerken die nodig zijn voor de uitvoering van de taaltrainingen. Het team van consultants die zullen worden betrokken bij het project hebben al een ruime ervaring met het testen en implementeren van e-learning oplossingen voor klanten.

Met betrekking tot het operationele en financiële beheer van het project binnen Leno, zal een projectleider verantwoordelijk zijn voor het financiële beheer (incl. facturen en financiële documenten).  De projectleider zal ook de leiding geven aan de operationele kant van het project ten aanzien van de deadlines en alle taken die beschreven staan in de workpackages. 

Access e-learning platform

English

TOOLBOX (UK)

Accès plate-forme de e-learning

Français

BOITE À OUTILS (FR)

Toegang tot e-learning platform

Nederlands

TOOLBOX (NL)

Acceso plataforma de e-learning

Espana

TOOLBOX (ES)

Zugang zur E-Learning Plattform

Deutsch

TOOLBOX (DE)

Druckversion Druckversion | Sitemap Diese Seite weiterempfehlen Diese Seite weiterempfehlen
© Berufsförderungswerk der Bauindustrie NRW gGmbH

Erstellt mit 1&1 IONOS MyWebsite.