Aanvrager

ibis acam Bildungs ​​GmbH (Oostenrijk),  is de coördinator van het project en is een besloten vennootschap op het gebied van onderwijs en opleiding. Het bedrijf is gespecialiseerd in taalonderwijs (met name Duits als tweede taal) en Engels, persoonlijke ontwikkeling en beroeps- en Volwassenenonderwijs. Ibis ACAM heeft meer dan 500 trainers in 85 locaties in Oostenrijk en in delen van Duitsland. In 2011 hebben meer dan 35 000 mensen deelgenomen aan opleidingen georganiseerd door ibis acam.
 
Het bedrijf werkt zeer nauw samen met de Oostenrijkse Employment Agency (AMS) en met privéfirma’s en individuele leerlingen. De doelgroepen zijn jongeren (taalonderwijs en oriëntatie op beroepsopleiding), allochtonen (taal opleiding, functie oriëntatie en beroepsonderwijs en-opleiding), ouderen en vrouwen (re-integratie op de arbeidsmarkt).
 
ibis acam Bildungs ​​GmbH biedt een breed scala aan opleidingen voor werklozen die gericht zijn op het verbeteren van vaardigheden en basiscompetenties en afstemming van de arbeidsmarkt die zij nodig hebben. Individuele leerlingen kunnen hun IT-vaardigheden en competenties verbeteren in het Active Learning Centre in Wenen.
 
ibis acam neemt deel aan een aantal Europese projecten, met name op het gebied van Levenslang Leren.
 

 

www.ibisacam.at

Access e-learning platform

English

TOOLBOX (UK)

Accès plate-forme de e-learning

Français

BOITE À OUTILS (FR)

Toegang tot e-learning platform

Nederlands

TOOLBOX (NL)

Acceso plataforma de e-learning

Espana

TOOLBOX (ES)

Zugang zur E-Learning Plattform

Deutsch

TOOLBOX (DE)

Druckversion Druckversion | Sitemap Diese Seite weiterempfehlen Diese Seite weiterempfehlen
© Berufsförderungswerk der Bauindustrie NRW gGmbH

Erstellt mit 1&1 IONOS MyWebsite.