Partner 5

Stichting Aidico opleidingen

 

Stichting Aidico opleidingen is een non-profit entiteit met lange ervaring in het bouwbedrijf en van de opleiding van vele professionals en recent geslaagden met interesse inde verschillende onderdelen van de branche.

Vanaf 1992 is het onderdeel geweest van AIDICO, het Technologisch instituut van de bouw, als opleidingscentrum.

 

Tegenwoordig heeft het zijn eigen erkenning met FEVEC, de Federatie van Bouwbedrijven uit Valencia, en tegelijkertijd wordt nog steeds samen gewerkt met AIDICO, het zelfde werk doend,  met dezelfde idealen en bewezen mogelijkheden.

In die mate dat meer dan 1000 opleidingsactiviteiten met meer dan 15000 mensen via ons zijn opgeleid.

 

De doelstelling van de stichting AIDICO opleidingen is het optimaliseren van de innovatie capaciteit, de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid binnen de bedrijven, met als doel verbeteren van hun competentiekracht zowel voor de internationale als voor de nationale markt, als ook het bijdragen aan de realisatie van levenslang leren en voor professionele ontwikkeling van technisch personeel en actieve freelancers in de bedrijven als ook werkloze jongeren die recentelijk zijn afgestudeerd.

 

Onze opleidingsaanbod

 

Door de jaren heen hebben wij veel lesmateriaal, gidsen en trainings handboeken ontwikkeld om de diverse sectoren in onze branche te ondersteunen.

Gericht op het eindgebruiker profiel als het meest geëigend format om de beste diensten te verlenen,  hebben wij zowel op papier als digitaal verschillende trainingsactiviteiten, technische handleidingen en audio-visueel materiaal, interactieve gidsen, komische strips, posters  ertc. ontwikkeld.

 

Stichting AIDICO OPLEIDINGEN heeft verschillende actielijnen ontwikkeld.

In service trainingen, beroeps trainingen, aangepaste scholing, afstandsleren (E-learning en Blended learning) nascholing, conferenties en congressen, handboeken en internationale projecten, stages en arbeidswerkplaatsen management horen daarbij.

Sinds 2007 worden 3 universitaire programma’s  aangeboden in samenwerking met de Polytechnische Universiteit van Valencia (UPV).

Dit zijn:

Master vuur technologie

Master business administratie (MBA)

Internationaal master business administratie

 

De laatste heeft het doel technisch stafpersoneel vanuit verschillende landen samen te brengen, waar specifieke scholing door ervaren docenten in samenwerking met de stichting AIDICO en UPV wordt aangeboden om voor het midden en kleinbedrijf nieuwe internationale vergezichten te openen.

 

Onze trainingsakties van de stichting AIDICO opleidingen omvatten de volgende gebieden:

Technische gebouwen code

Ontwerp en animatie

Uitvoering van werken

Materialen en specifieke standaarden

Omgeving

Mijnen

gebrekenonderzoek en rehabilitatie

Weerstand en reactie op vuur

Topografie

Pyrotechniek

Aarde architectuur

Access e-learning platform

English

TOOLBOX (UK)

Accès plate-forme de e-learning

Français

BOITE À OUTILS (FR)

Toegang tot e-learning platform

Nederlands

TOOLBOX (NL)

Acceso plataforma de e-learning

Espana

TOOLBOX (ES)

Zugang zur E-Learning Plattform

Deutsch

TOOLBOX (DE)

Druckversion Druckversion | Sitemap Diese Seite weiterempfehlen Diese Seite weiterempfehlen
© Berufsförderungswerk der Bauindustrie NRW gGmbH

Erstellt mit 1&1 IONOS MyWebsite.